Japanse whiskyproeverij

Japanse whiskyproeverij

"Kwaliteit en Kundig"

TE KOOP AANGEBODEN COLLECTORS WHISKY'S:

De Japanse whisky's zijn afgelopen decennia razend populair geworden onder de single malt whisky liefhebbers. Terecht, want de kwaliteit  van de Japanse single malt is veelal uitmuntend.  Top namen zoals de Yamazaki, Hakushu, Yoichi en Miyagikyo hebben er voor gezorgd dat de liefhebbers helemaal into the Japanese zijn gegaan. Mythische whiskys van Karuizawa en Hanyu hebben daar nog weer eens extra aan bij gedragen.

Tegenwoordig het is moeilijk om aan echt oude whisky's van deze distilleererijen te komen. Behalve wanneer je een hele dikke portemonnee hebt. Gelukkig zijn er ook nog spannende en lekkere whiskys van andere Janpanse distilleerderijen, zoals de Akashi, de Yamazakura, the Matsui, Kurayoshi, Shinobu en de Fujikai. Sommige zijn single malts andere pure malts of toch met een vleugje mais, maar altijd van uitstekende kwaliteit. Dus zo valt er nog heel veel te proeven en te beleven tijdens deze Japanse whiskyproeverij! Kanpaj!

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat whisky proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze proeverijen kunnen ook voor grote feesten en partijen ingezet worden als Tasting Table. De perfecte luxe aankleding voor elk feest! Onze whiskyproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste Liquoristen en Whiskyconnaisseurs die je meenemen op een reis door de wondere wereld van de single malt whisky. We proeven tijdens de whisky proeverij minimaal 8 verschillende soorten whisky.

Deze Japanse whiskyproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

WAAR?

Wij verzorgen de Japanse whiskyproeverij bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Andere whiskyproeverijen:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer