Champagneproeverij met vrienden

Bubbels! Wijnproeverij

"bruisende bubbels met vrolijke vrienden"

Tijdens deze Bubbelproeverij hebben we het niet alleen over Champagne maar ook over de vele vrienden van de Champagne zoals Cremant, Cava, Prosecco, Sekt, Australian Sparkling Shiraz en veel meer! Wil jij weten wat er naast de Champagne nog meer te beleven is aan bubbelwijnen? Boek dan deze Bubbelproeverij! Welke bubbel vind jij het lekkerst? Wordt het de Prosecco of toch de klassieke Champagne?

We gaan tijdens deze Bubbelproeverij wat dieper op de liquide inhoud in en proeven we wijnen van hoger niveau èn ondertussen leer je proeven als een wijnprofessional.

Deze Bubbelwijn wijnproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

Waar?

Wij verzorgen de wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijs

Klik hier voor een prijzen overzicht

Contact

Info en reserveringen:


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

 

Laatste nieuws

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer

Nieuw! Vintage wijnproeverij!

Richard van Leest, onze specialist Oude wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over oude wijnen, hoe deze gedronken moeten worden, maar ook hoe je ze het beste kunt openen, hoe je wijnen moet bewaren, wat goede jaren zijn en veel meer!

Lees meer