Wijn en spijs proeverij Rien Proeverijen en Advies

Wijn en spijsproeverij

"Genietend leren en Leren genieten"

Wil jij leren hoe je wijn en gerechten moet combineren? Boek dan deze wijn en spijs proeverij! Welke wijn moet er nou bij dat gerecht dat je dit weekend wilt maken? Rien, met vele jaren ervaring in de keuken en de bediening, legt je verschillende zaken uit over de smaak van wijn en gerecht en hoe die zaken bij elkaar te brengen. Waarom past het ene gerecht wel en een ander gerecht niet goed bij een wijn? Dat leggen we je allemaal proefondervindelijk uit tijdens deze wijn en spijsproeverij. We combineren verschillende wijnen met verschillende hapjes om te ontdekken hoe dat nou allemaal zit. Hierbij zijn originaliteit, creativiteit, klassiek, modern, spannend en leerzaam zo ongeveer de steekwoorden voor deze smakelijke proeverij.

De hapjes zijn eenvoudig genoeg om later thuis te kunnen na maken, dan hoeft je alleen nog de juiste wijn erbij te kiezen om weer een feestje te bouwen! Je kunt kiezen uit:

  • 8 wijnen en 8 hapjes, duurt ca. 3 uur
  • 5 wijnen en 5 hapjes, duurt ca. 2 uur

We gaan tijdens deze Wijn en spijs proeverij dieper op de de hoe en waarom verschillende wijnen en gerechten te combineren zijn èn ondertussen leer je proeven als een wijnprofessional.

Deze wijn en spijsproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een zakelijke attitude training.

Waar?

Wij verzorgen deze Wijn en spijs proeverij of -workshop bij je thuis of bij je bedrijf in heel Nederland.
Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een Prijzen overzicht

Contact

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer