Amsterdams BIERPROEVERIJ

"Het bier vloeit al eeuwen lang rijkelijk aan de Amstel"

Amsterdam, hoofdstad van onze nationale biertrots. Maar natuurlijk proeven we tijdens deze bierproeverij wat serieuzer spul van onder meer het IJ, Oedipus, maar ook van een klein stukje verderop, Jopen. Van het witje van het ij tot en met het kruidige Gruytbier van Jopen en veel meer. Allen reeds bewezen goede producenten van Nederlands Speciaalbier. verwen jezelf en je maten met deze Amsterdamse bierproeverij.

We proeven tijdens deze bierproeverij minimaal 8 verschillende soorten bier.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat bier proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze bierproeverij kun je ook voor grote feesten en partijen ingezetten als Tasting Table. De perfecte natte aankleding voor elk feest! Onze bierproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste bierliefhebbers die je meenemen op een avontuurijke reis door het bier.

Deze Amsterdames-bierproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst. 

WAAR?

Wij verzorgen de bierproeverij of bierworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk, klik hier: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere bierproeverij? Kijk dan bij:

Laatste nieuws

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer

Nieuw! Vintage wijnproeverij!

Richard van Leest, onze specialist Oude wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over oude wijnen, hoe deze gedronken moeten worden, maar ook hoe je ze het beste kunt openen, hoe je wijnen moet bewaren, wat goede jaren zijn en veel meer!

Lees meer