Mocktailproeverij Rien Proeverijen en Advies

Mocktailproeverij

"VERRRASSEND VEELZIJDIG EN LEKKER!"

Heb je wel zin in de fun en plezier maar niet in de alcohol? Dan is onze mocktailproeverij de proeverij voor jou! Net zo veelzijdig en smakelijk als de cocktailporeverij met uitleg over de verschillende soorten cocktails, geschiedenis en meer. We werken met eigen recepturen, dus orgineel en verrassend van smaak! Je zult de alcohol niet eens missen!

In deze workshop maken we zelf 3 of 4 verschillende mocktails, leren we je wat het geheim is van een goede mocktail en wat je nodig hebt behalve flair. Een actieve workshop dus. Wel goed schudden voor gebruik!

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat mocktails maken en proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze mocktailproeverij kun je ook voor grote feesten en partijen inzetten als Tasting Table. De perfecte feestelijke aankleding voor elk feest! Onze mocktailproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste liquoristen en/of proffessionele cocktailbartenders die je meenemen op een vrolijke en feestelijke reis in de wereld van Mocktails.

Deze Mocktailproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst. 

WAAR?

Wij verzorgen de mocktailproeverij of -workshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Kies hier Meer! Proeven?

 

Terug naar:

 

 

 

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer