Wijnproeverij wijnworkshop

Wijnproeverij - de basis

"Deze wijnproeverij is leuk, lekker en leerzaam!"

Deze basis-wijnproeverij begint bij het begin. Wil jij leren welke druiven en wijnregio’s de basis vormen van onze wijnwereld? Boek dan deze basis wijnworkshop! Onder begeleiding van een vinoloog of zelfs een WSET diplomaholder*, proef je tijdens deze wijnproeverij verschillende druivenrassen zoals Chardonnay, Sauvignon blanc, Merlot of Cabernet sauvignon. Natuurlijk leer je proeven als een professionele wijnkenner om de kenmerkende eigenschappen van de verschillende druivenrassen en wijnregio’s te herkennen?! Na deze wijnproeverij weet je welke soort wijn jij lekker vindt en ben je heel veel wijnwijzer!

Deze basis wijnproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

(* WSET Diplomaholder is wereldwijd een van de hoogste wijndiploma’s die je kunt halen)

Waar?

Wij verzorgen de Basis-wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op de zaak, op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Bekijk de prijs van de Basis wijnproeverij

Contact

of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:

 

Of kies uit meer dan 40 andere proeverijen.

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer