Kaasproeverij

Kaas en wijnproeverij

"a perfect match"

Ontdek de perfecte combinatie van smaken en geniet van een heerlijke avond vol verrukking voor je smaakpapillen. Bij onze Kaas- en Wijnproeverij nodigen we je uit om de rijke wereld van kaas en wijn te verkennen, waarbij we zorgvuldig geselecteerde kazen combineren met spannende en lekkere wijnen. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!

Ontdek de rijkdom van smaken

Onze kaas- en wijnproeverij neemt je mee op een reis langs verschillende kaassoorten en bijpassende wijnen. We werken samen met ervaren kaasexperts en vinologen die hun kennis en passie met je delen. Tijdens de proeverij leer je over de verschillende kazen en wijnen en de kunst van het combineren van kaas en wijn. Verwen en je smaakpapillen!

Een onvergetelijke ervaring

Bij onze kaas en wijnproeverij staat genieten en ervaren centraal. We creëren een ontspannen en gezellige sfeer waarin je kunt ontdekken en leren Je wordt begeleid door een expert die je door elke stap van de proeverij leidt en je voorziet van interessante feiten en tips. Of je nu een kaas- en wijnkenner bent of gewoon wilt genieten van nieuwe smaakcombinaties, deze ervaring is geschikt voor iedereen.

Onze selectie van kazen en wijnen

Bij onze kaas- en wijnproeverij streven we naar kwaliteit en diversiteit. We hebben een zorgvuldig samengestelde selectie van ambachtelijke kazen en bijpassende wijnen van over de hele wereld. Van romige en zachte kazen tot pittige en krachtige soorten kaas en wijn. Onze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd om de kazen aan te vullen en een harmonieuze smaakervaring te creëren. Welke wordt jou favoriete kaas en wijn combinatie?

Plan hier je kaas- en wijnproeverij

Wil jij een kaas en wijnproeverij organiseren? Boek dan hier je kaas- en wijnproeverij.

WAAR?

Wij verzorgen de kaasproeverij of kaasworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

KOSTEN

Klik hier voor een kosten overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Kies hier Meer! Proeven?

 

Terug naar:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer