Luxe Private Tasting

"UP CLOSE AND VERY PERSONAL"

Stel, je wilt jezelf en familie of vrienden eens extra verwennen. Je hebt al het een en ander geproefd, beleefd en genoten in het leven, maar wilt je proefvaardigheden en kennis toch nog graag verbeteren en verdiepen en natuurlijk een hele fijne avond of middag hebben.

Dan is de Luxe Private Tasting de perfecte proeverij voor jou of voor iemand die je graag een mooi cadeau wilt geven. Samen met je vrienden, familie of collegae krijgt je de fijne kneepjes van het wijnproeven (of whisky of iets anders) bijgebracht. Je kunt een wijnthema kiezen,  maar ook bijvoorbeeld:

  • Wijnproeverij
  • Kaasproeverij
  • Kaas en wijnproeverij (toeslag)
  • Single Malt Whiskyproeverij
  • Champagneproeverij (toeslag)
  • Kaviaarproeverij (toeslag)
  • Champagne en kaviaarproeverij (toeslag)
  • Avontuurlijke onbekende wijnen
  • Klassieke wijnen
  • Leer (nog) beter wijnproeven

De wijnen, of andere dranken, zijn op hoog tot zeer hoog niveau. Een beleving die je niet snel meer zult vergeten. In deze tasting is er ruim tijd voor verbreding en verdieping in het onderwerp.

Waar?

Wij verzorgen de Luxe Private Tasting bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer