Luxe Private Tasting

Stel, je wilt jezelf en familie of vrienden eens extra verwennen. Je hebt al het een en ander geproefd, beleefd en genoten in het leven, maar wilt je proefvaardigheden en kennis toch nog graag verbeteren en verdiepen en natuurlijk een hele fijne avond of middag hebben.

Dan is de Luxe Private Tasting de perfecte proeverij voor jou of voor iemand die je graag een mooi cadeau wilt geven. Samen met je vrienden, familie of collegae krijgt je de fijne kneepjes van het wijnproeven (of whisky of iets anders) bijgebracht. Je kunt een wijnthema kiezen, bijvoorbeeld:

  • Wijnproeverij
  • Kaasproeverij
  • Kaas en wijnproeverij (toeslag)
  • Single Malt Whiskyproeverij
  • Champagneproeverij (toeslag)
  • Kaviaarproeverij (toeslag)
  • Champagne en kaviaarproeverij (toeslag)
  • Avontuurlijke onbekende wijnen
  • Klassieke wijnen
  • Leer (nog) beter wijnproeven

De wijnen, of andere dranken, zijn op hoog tot zeer hoog niveau. Een beleving die je niet snel meer zult vergeten. In deze tasting is er ruim tijd voor verbreding en verdieping in het onderwerp.

Waar?

Rien en Cs verzorgen de wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Kies hier een andere proeverij:

Laatste nieuws

Nieuw Koffieproeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Koffieproeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer

Nieuw Oude wijnproeverij!

Richard van Leest, onze specialist Oude wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over oude wijnen, hoe deze gedronken moeten worden, maar ook hoe je ze het beste kunt openen, hoe je wijnen moet bewaren, wat goede jaren zijn en veel meer!

Lees meer