Meer! proeven?

Meer! Proeven?

Leukste proeverij bij je thuis of op locatie

Kijk hieronder voor je proeverij:

Welkom op onze Meer! Proeven? pagina. Ontdek hier onze exclusieve proeverijen voor ieder die van lekkers houdt. Wij bieden een breed scala aan proeverijen voor zowel beginnende als gevorderde liefhebbers. Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Je kunt een van de onderstaande proeverijen ook voor grote feesten en partijen inzetten als Tasting Table. De perfecte luxe aankleding voor elk feest! Onze proeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste Vinologen, Liquoristen en Whiskyconnaisseurs die je meenemen op een reis door de wereld van bijzondere smaken en producten. Wil je dus iets anders dan een wijnproeverij, whiskyproeverij of bierproeverij, klik dan op een van de proeverijen op deze pagina:

    Tasting Table

BEL 06-41017981 VOOR INFORMATIE                   

Onze proeverijen worden gehouden onder het motto: "proeven is leuk, lekker en leerzaam!". Dat is de leidraad voor al onze proeverijen. De proeverijen van Rien worden in een workshop format aangeboden. Onze proeverijen kunnen ook voor grote feesten en partijen ingezet worden als Tasting Table. De perfecte luxe aankleding voor elk feest!

Je krijgt eerst een inleiding krijgt met daarin informatie over geschiedenis en productie, daarna krijg je uitleg over de proeftechniek, daarna gaan we echt aan de slag met de Gin Tonic, Cocktails, Tequila en Mezcal, Cognac, Likeur, Jenever, of wat dan maar ook. Lekker samen proeven en benoemen, gezellig en leerzaam!

Mocht je iets heel anders willen proeven? Dan kan dat in overleg natuurlijk ook!

    Tasting Table

Waarom kiezen voor een proeverij bij Rien proeverijen en Advies?

  • Leerzaam en interactief: Onze proeverijen zijn ontworpen om je kennis te laten maken met verschillende aspecten van de verschillende dranken en producten zoals hierboven genoemd, We vertellen je over de productie, herkomst en nog veel meer.
  • Geschikt voor iedereen: Of je nu wat meer of iets minder interesse in het onderwerp hebt, wij zorgen ervoor dat je altijd een leuke, leerzame en lekkere proeverij hebt.
  • Gezellig en ontspannen: Onze proeverijen zijn bedoeld om in een ontspannen sfeer te genieten van heerlijke cocktails, gin tonic of wat je maar gekozen hebt, terwijl je interessante weetjes en informatie over deze drankjes krijgt.
  • Flexibele locaties: We verzorgen proeverijen bij je thuis, op je bedrijf of op een van onze vaste locaties in heel Nederland.
  • Maatwerk: Staat jouw gedroomde proeverij niet in ons aanbod? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden om een proeverij op maat te creëren.
  • Veel ervaring: Wij verzorgen al langer dan 15 jaar een veelheid aan proeverijen, groot en klein, met veel plezier!
  • Enthousiast en deskundig: Onze proeverij begeleiders zijn zowel enthousiast als dekundig, zodat je zeker weet dat je een leuke en leerzame proeverij hebt. 
  • Kwaliteit eerst: De hoge kwaliteit van de dranken staat voorop. Elk drankje heeft zijn eigen karakter en verhaal.
  • Praktisch: Jij regelt het gezelschap en de locatie, wij regelen de rest. Dus geen zorgen of omkijken naar!
  • Hoge succesfactor: Na afloop van de proeverij is de klant altijd erg blij en enthousiast, elke keer weer. Want het is ons werk dat jouw feest een succes wordt!

Waar?

Wij verzorgen de diverse proeverijen of proefworkshops bij je thuis of bij je bedrijf in heel Nederland.
Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een Prijzen overzicht

Contact

Info en reserveringen: 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer