Champagneproeverij Rien Proeverijen en Advies

Champagneproeverij

"Champagneproeverij, lekkere verwennerij"

CChampagne is een fantastisch, vrolijk en feestelijk product. Toch drinken wij Nederlanders er nog niet zoveel van. Daar gaan we met deze Champagneproeverij verandering in brengen! In deze champagneworkshop komen de verschillende Champagne stijlen en gebieden aan bod zoals Montagne de Reims, Vallée de la Marne, Côtes de Blanc en de Aube. Ook hebben we het tijdens deze Champagne proeverij over de verschillende de smaakstijlen, van demi-sec tot extra brut, verschillende Champagne huizen en verschillende kwaliteits niveaus tot en met een Vintage Champagne, natuurlijk mag de Rose Champagne ook niet ontbreken. Kortom; "it's all about Champagne"! Dus boek deze Champagneproeverij!

We kunnen tijdens deze Champagne wijnproeverij wat dieper op de liquide inhoud ingaan en proeven we wijnen van hoog niveau èn ondertussen leer je proeven als een wijnprofessional.

Deze Champagne wijnproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

Waar?

Wij verzorgen de wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: 

of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer