Teambuilding WijnProeverij wedstrijd

"Gezellig en spannend"

E-MAIL RIEN@PROEVERIJ.COM
BEL 06-41017981 VOOR INFORMATIE

Wil jij je familie of collega’s eens uitdagen en durven jou collega’s wel een uitdaging aan? Heb lef en boek dan deze teambuidling wijnwedstrijd! Een leuk, actief teambuilding evenement om elkaar eens uit te dagen. Wie weet er al veel van wijn, wie kan goed luisteren wie is degene die goed oplet? Niet het team dat het meeste weet van wijn wint maar het team dat het beste heeft geluisterd, geproefd en overlegd! Dus leuk en spannend voor iedereen! Zo leer je je collega's of familie eens op een andere manier kennen!

We proeven tijdens deze wijnproefwedstrijd wijnen van hoger niveau èn ondertussen leer je proeven als een wijnprofessional.

Deze Wedstrijd wijnproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

Waar?

Wij verzorgen deze teambuilding wijnwedstrijd bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijs

Klik hier voor een prijzen overzicht

Contact

Info en reserveringen:

E-MAIL RIEN@PROEVERIJ.COM
BEL 06-41017981 VOOR INFORMATIE
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer