Natuurwijn proeverij Rien Proeverijen en Advies

Natuurlijk wijnproeverij

"puur het lekkerst"

In deze tijden van verduurzaming en milieubewust zijn is het Natuurwijn-fenomeen helemaal “hip and happening” geworden bij een nieuw en jong publiek. De wijnen hebben een enorme kwaliteitssprong kunnen maken dankzij verbeterde kennis in het biologisch telen van gewassen. Wil jij weten wat de stand van zaken is in Natuurwijn? Boek dan deze Natuur-wijnproeverij!

In deze Natuurwijn proeverij gaan we in op de zin en onzin van de natuurwijn-beweging en biologisch en biologisch dynamisch gemaakte wijnen. Wat houdt het precies in? Welke keurmerken zijn er? Is er echt verschil in smaak? En wat is de toegevoegde waarde van de biologisch dynamische preparaten? Deze en veel meer vragen komen tijdens deze wijnproeverij aan bod. We proeven Natuurwijnen naast "commerciële" wijnen, biologische- en biologisch dynamische wijnen. Een zeer leerzame en avontuurlijke ontdekkingstocht! 

We kunnen tijdens deze Natuur wijnproeverij wat dieper op de liquide inhoud ingaan en proeven we wijnen van hoog niveau èn ondertussen leer je proeven als een wijnprofessional.

Deze Natuur wijnproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

Waar?

Wij verzorgen de wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijs

Klik hier voor een prijzen overzicht

Contact

Info en reserveringen: 

Laatste nieuws

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer

Nieuw! Vintage wijnproeverij!

Richard van Leest, onze specialist Oude wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over oude wijnen, hoe deze gedronken moeten worden, maar ook hoe je ze het beste kunt openen, hoe je wijnen moet bewaren, wat goede jaren zijn en veel meer!

Lees meer