Biologische wijnproeverij RPA

Natuurwijn proeverij

"puur en lekker, of niet?"

Natuurwijn is helemaal in en hip bij een zeker publiek. Dus, moet je eens geproefd hebben om te weten hoe fantastisch dat smaakt! De wijnen hebben een enorme kwaliteitssprong kunnen maken dankzij verbeterde kennis in het biologisch telen van gewassen. Ondertussen zijn nog vele consumenten niet overtuigd van de meerwaarde van natuurwijn en biologische en biologisch dynamische wijnen.

In deze natuurwijn proeverij gaan we in op de zin en onzin van de natuurwijn-beweging en biologisch en biologisch dynamisch gemaakte wijnen. Wat houdt het precies in? Welke keurmerken zijn er? Is er echt verschil in smaak? En wat is de toegevoegde waarde van de biologisch dynamische preparaten? Deze en veel meer vragen komen aan bod. We proeven "commerciële" wijnen naast biologische- en biologisch dynamische wijnen. Een leerzame en avontuurlijke ontdekkingstocht. 

Waar?

Rien en Cs verzorgen de wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

Laatste nieuws

Corona proeverijen

Halve lockdown, hele lockdown, alles weer even open. Het is lastig een leuke activiteit te plannen. Wij bieden daarom nu ONLINE PROEVERIJEN aan! Ook kun je in zeer klein gezelschap nog steeds een hele leuke PRIVATE TASTINGS aanvragen.

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Deze proeverijen zijn opgeschort tot we weer na de Covid-19 aan de slag kunnen. Het Wijninstituut verzorgt naar verwachting xx, wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Geo

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer