Natuurwijn proeverij Rien Proeverijen en Advies

Natuurlijk wijnproeverij

"puur het lekkerst"

In deze tijden van verduurzaming en milieubewust zijn is het Natuurwijn-fenomeen helemaal “hip and happening” geworden bij een nieuw en jong publiek. De wijnen hebben een enorme kwaliteitssprong kunnen maken dankzij verbeterde kennis in het biologisch telen van gewassen. Wil jij weten wat de stand van zaken is in Natuurwijn? Boek dan deze Natuur-wijnproeverij!

In deze Natuurwijn proeverij gaan we in op de zin en onzin van de natuurwijn-beweging en biologisch en biologisch dynamisch gemaakte wijnen. Wat houdt het precies in? Welke keurmerken zijn er? Is er echt verschil in smaak? En wat is de toegevoegde waarde van de biologisch dynamische preparaten? Deze en veel meer vragen komen tijdens deze wijnproeverij aan bod. We proeven Natuurwijnen naast "commerciële" wijnen, biologische- en biologisch dynamische wijnen. Een zeer leerzame en avontuurlijke ontdekkingstocht! 

We kunnen tijdens deze Natuur wijnproeverij wat dieper op de liquide inhoud ingaan en proeven we wijnen van hoog niveau èn ondertussen leer je proeven als een wijnprofessional.

Deze Natuur wijnproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

Waar?

Wij verzorgen de wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijs

Klik hier voor een prijzen overzicht

Contact

Info en reserveringen: 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer