Locaties in Amsterdam:

Wij hebben de volgende locaties beschikbaar in Amsterdam.

Het dak van Amsterdam

Proeverij met uitzicht over de oude stad. Toplocatie in het centrum. Klein en intiem. Voor proeverijen met voorafgaand een vergadering? 

Capaciteit:12-24 personen

Café Heffer

Gewoon niet moeilijk doen, perfect voor vrijgezellen proeverijen.

Capaciteit: 12-30 personen

De Schreierstoren

Historische site met uitzicht over de grachten. Wijnproeverij, hapje, borrel. verdere wensen? Vraag gerust.

Capaciteit: 15 tot 45 personen

Hotel Casa400

Goed bereikbaar, zakelijk en helder. Wijnproeverij, whiskyproeverij of Gin en Tonic proeverij, het kan hier allemaal geregeld worden. Voor of na een diner kan natuurlijk (op aanvraag) ook.

Capaciteit: 15-150 personen

Laatste nieuws

Kaas en wijnproeverij Rotterdam

21 November 2019! Kaas en wijnproeverij van het Wijninstituut en Rien van der Meulen (Weinakademiker). Rien vertelt u van alles over de combinaties van kaas en wijn. Zin en onzin over kaas. Wat zijn goede en wat zijn slechte kaas en wijncombinaties?

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 13 en 14 November 2019, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij, 14de November is al weer bijna vol!

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Het Wijninstituut verzorgt 10 Okt. 2019 wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Georgische ambassade in Den Haag.

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer