Locaties in Amsterdam:

Wij hebben de volgende locaties beschikbaar in Amsterdam.

The Escape factory

In Amsterdam Noord, zeer goed bereikbaar en goed te parkeren. dat is wel anders in het centrum van Amsterdam. Maar ook het centrum van Amsterdam is vanaf hier goed bereikbaar met de pont. Eerst een Escape Room dan een proeverij en dan even lekker eten. Kortom de ideale locatie voor een compleet dagje of avondje uit. Handig en leuk voor je bedrijfsuitje, met het bedrijfsteam, vriendenclub of vrijgezellen feest. Wil je een jeneverproeverij, wijnproeverij, bierproeverij, whiskyproeverij of een gin en tonic proeverij? Kies maar, jouw feestje, jouw keuze!

Capaciteit: 12 tot 120 personen

Het dak van Amsterdam

Proeverij met uitzicht over de oude stad. Toplocatie in het centrum. Klein en intiem. Voor vergaderingen met daarna een proeverij? 

Capaciteit:12-24 personen

Café Heffer

Gewoon niet moeilijk doen, perfect voor vrijgezellen proeverijen.

Capaciteit: 12-30 personen

De Schreierstoren

Historische site met prachtig uitzicht over de grachten. Wijnproeverij, bierproeverij, hapje, borrel. Verdere wensen? Vraag gerust.

Capaciteit: 15 tot 45 personen

Hotel Casa400

Goed bereikbaar, zakelijk en helder. Wijnproeverij, whiskyproeverij of Gin en Tonic proeverij, het kan hier allemaal geregeld worden. Voor of na een diner kan natuurlijk (op aanvraag) ook.

Capaciteit: 15-150 personen

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer