Locaties in Amsterdam:

Wij hebben de volgende locaties beschikbaar in Amsterdam.

The Escape factory

In Amsterdam Noord, zeer goed bereikbaar en goed te parkeren. dat is wel anders in het centrum van Amsterdam. Maar ook het centrum van Amsterdam is vanaf hier goed bereikbaar met de pont. Eerst een Escape Room dan een proeverij en dan even lekker eten. Kortom de ideale locatie voor een compleet dagje of avondje uit. Handig en leuk voor je bedrijfsuitje, met het bedrijfsteam, vriendenclub of vrijgezellen feest. Wil je een jeneverproeverij, wijnproeverij, bierproeverij, whiskyproeverij of een gin en tonic proeverij? Kies maar, jouw feestje, jouw keuze!

Capaciteit: 12 tot 120 personen

Het dak van Amsterdam

Proeverij met uitzicht over de oude stad. Toplocatie in het centrum. Klein en intiem. Voor vergaderingen met daarna een proeverij? 

Capaciteit:12-24 personen

Café Heffer

Gewoon niet moeilijk doen, perfect voor vrijgezellen proeverijen.

Capaciteit: 12-30 personen

De Schreierstoren

Historische site met prachtig uitzicht over de grachten. Wijnproeverij, bierproeverij, hapje, borrel. Verdere wensen? Vraag gerust.

Capaciteit: 15 tot 45 personen

Hotel Casa400

Goed bereikbaar, zakelijk en helder. Wijnproeverij, whiskyproeverij of Gin en Tonic proeverij, het kan hier allemaal geregeld worden. Voor of na een diner kan natuurlijk (op aanvraag) ook.

Capaciteit: 15-150 personen

Laatste nieuws

Corona proeverijen

Halve lockdown, hele lockdown, alles weer even open. Het is lastig een leuke activiteit te plannen. Wij bieden daarom nu ONLINE PROEVERIJEN aan! Ook kun je in zeer klein gezelschap nog steeds een hele leuke PRIVATE TASTINGS aanvragen.

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Deze proeverijen zijn opgeschort tot we weer na de Covid-19 aan de slag kunnen. Het Wijninstituut verzorgt naar verwachting xx, wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Geo

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer