Cocktails Rien Proeverijen en Advies

Cocktailproeverij

"Fresh, sweet & exciting"

Al sinds eind 19de eeuw is de cocktail een succesvolle formule geweest om feest te vieren en te verleiden. Wie kent niet de beroemde "shaken not stirred" uitspraak van 007 of heeft de film 'Cocktail'(1988) niet gezien. Wie droomde er niet van om op een cruiseschip te werken als cocktail bartender om te genieten van verre oorden en exotische bestemmingen? 

Dromen hoeft niet meer! In deze cocktailworkshop leren we je wat het geheim is van een goede cocktail, wat heb je nodig behalve wat flair? Een actieve cocktailproeverij dus.Vooral wel goed schudden voor gebruik!

De verschillende Cocktails worden door jezelf gemaakt met uitleg van onze cocktail-specialist.  Kortom er is veel te ruiken, proeven, doen en te beleven tijdens deze Cocktail workshop!

We maken en proeven tijdens deze cocktailproeverij 3 of 4 verschillende combinaties.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat cocktails maken en proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze cocktailproeverij kun je ook voor grote feesten en partijen inzetten als Tasting Table. De perfecte feestelijke aankleding voor elk feest! Onze cocktailproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste liquoristen en/of proffessionele cocktailbartenders die je meenemen op een vrolijke en feestelijke reis in de wereld van Cocktails.

Deze cocktailproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst. 

WAAR?

Wij verzorgen de Cocktailproeverij of -workshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Kies hier Meer! Proeven?

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer