Cocktails Rien Proeverijen en Advies

Cocktailproeverij

"Fresh, sweet & exciting"

Al sinds eind 19de eeuw is de cocktail een succesvolle formule geweest om feest te vieren en te verleiden. Wie kent niet de beroemde "shaken not stirred" uitspraak van 007 of heeft de film 'Cocktail'(1988) niet gezien. Wie droomde er niet van om op een cruiseschip te werken als cocktail bartender om te genieten van verre oorden en exotische bestemmingen? 

Dromen hoeft niet meer! In deze workshop maken we zelf 2 of 3 verschillende soorten cocktails, leren we je wat het geheim is van een goede cocktail, wat heb je nodig behalve wat flair? Een actieve workshop dus. Vooral wel goed schudden voor gebruik!

WAAR?

Rien en Cs verzorgen de Cocktailproeverij of -workshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

KOSTEN

Klik hier voor een kosten overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere proeverij?

Laatste nieuws

Corona proeverijen

Halve lockdown, hele lockdown, alles weer even open. Het is lastig een leuke activiteit te plannen. Wij bieden daarom nu ONLINE PROEVERIJEN aan! Ook kun je in zeer klein gezelschap nog steeds een hele leuke PRIVATE TASTINGS aanvragen.

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Deze proeverijen zijn opgeschort tot we weer na de Covid-19 aan de slag kunnen. Het Wijninstituut verzorgt naar verwachting xx, wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Geo

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer