Likeurenproeverij Rien Proeverijen en Advies

Likeurproeverij

"Niet alleen voor de zoetekauw"

Likeuren zijn een typisch Oudhollands product. Maar ook onze buurlanden hebben een veelheid aan lekkere en spannende likeuren. Leer de klassiekers en onbekende likeuren kennen tijdens deze likeurproeverij. We proeven van de bekende Triple sec en "de Bruidstranen" via chocolade en bitterkoekjeslikeur (nee, geen Amaretto) tot de Chatreuse en vele andere likeuren. Oftewel een likeurproeverij waarbij we veel verder gaan dan de standaard Bailey's, Licor 43 of Drambuie. Leuk, lekker en leerzaam!

Waar?

Wij verzorgen de likeurenproeverij of likeurenworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Prijs van de likeurproeverij

Contact

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Kies hier Meer! Proeven?

 

 

 

 

Terug naar:

Laatste nieuws

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer

Nieuw! Vintage wijnproeverij!

Richard van Leest, onze specialist Oude wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over oude wijnen, hoe deze gedronken moeten worden, maar ook hoe je ze het beste kunt openen, hoe je wijnen moet bewaren, wat goede jaren zijn en veel meer!

Lees meer