Bierproeverij Rien Proeverijen en Advies

Rotterdams bierproeverij

"Ook het bier vloeit rijkelijk in de Maasstad"

Hoewel de Rotterdammers misschien beter bekend staan om het harde werken weten zij ook goed van het leven te genieten. Inmiddels zijn er al ruim een tiental verschillende Rotterdamse bierbrouwerijen. De bieren zijn rijk en avontuurlijk van smaak. We proeven tijdens deze Rotterdamse bieren proeverij diverse bieren van Brouwerij Noordt, de Kaapse brouwers, Vet and Lazy en van andere brouwerijen. Pas op! In deze bierproeverij maak je kennis met een selectie Rotterdamse bieren waardoor je bijna Rotterdammer wit worden! We proeven tijdens deze bierproeverij minimaal 8 verschillende soorten bier.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat bier proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze bierproeverij kun je ook voor grote feesten en partijen ingezetten als Tasting Table. De perfecte natte aankleding voor elk feest! Onze bierproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste bierliefhebbers die je meenemen op een avontuurijke reis door het bier.

Deze Rotterdams-bierproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst.

WAAR?

Wij verzorgen de bierproeverij of bierworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk, klik hier: Locaties

KOSTEN

Klik hier voor een prijsoverzicht.

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere bierproeverij? Kijk dan bij:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer