Gin en Tonic proeverij Rien Proeverijen en Advies

Gin & Tonic proeverij

"Smakelijk en kleurrijk"

Gin & Tonic is de laatste jaren erg populair geworden. Terecht want dit is een heerlijk drankje dat zich gemakkelijk laat wegdrinken. In deze Gin & Tonic proeverij geven we een kleine inleiding over de geschiedenis van de Gin tonic, maar gaan we vooral zelf aan de slag met het maken van Gin & Tonics!

De verschillende Gin & Tonics worden door jezelf gemaakt met uitleg van onze Gin & Tonic specialist. We ruiken en proeven de verschillende soorten gin, van eenvoudig tot de betere gin zoals Bobby's gin. We combineren de verschillende soorten gin met verschillende soorten tonic en dat dan ook weer met elk een eigen garnituur. Proef de "Fruity & Mellow" of de "Spicy & Exotic" en nog veel meer, allemaal eigen receptuur van Gin en Tonic Doctor Rien. Kortom er is veel te ruiken, proeven, doen en te beleven tijdens deze Gin & Tonic workshop!

We maken en proeven tijdens deze Gin en tonic proeverij 3 of 4 verschillende combinaties.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat Gin en tonic proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze Gin en tonicproeverij kun je ook voor grote feesten en partijen ingezetten als Tasting Table. De perfecte feestelijke aankleding voor elk feest! Onze gin en tonicproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste liquoristen en/of proffessionele cocktailbartenders die je meenemen op een vrolijke en avontuurijke reis door gin en tonic.

Deze gin en tonic proeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst. 

WAAR?

Wij verzorgen de Gin & tonic-proeverij of workshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Kies hier Meer! Proeven?

 
 
 
 

 

 

 
 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer