Gin en tonic proeverij

Gin & Tonic proeverij

"Smakelijk en kleurrijk"

Gin & Tonic is de laatste jaren erg populair geworden. Terecht want dit is een heerlijk drankje dat zich gemakkelijk laat wegdrinken. In deze Gin & Tonic proeverij geven we een kleine inleiding over de geschiedenis van de Gin tonic, maar gaan we vooral zelf aan de slag met het maken van Gin & Tonic cocktails!

De verschillende Gin & Tonics worden door jezelf gemaakt met uitleg van onze Gin & Tonic specialist. We ruiken en proeven de verschillende soorten gin, van eenvoudig tot de betere gin zoals Bobby's gin. We combineren de verschillende soorten gin met verschillende soorten tonic en dat dan ook weer met elk een eigen garnituur. Proef de "Fruity & Mellow" of de "Spicy & Exotic" en nog veel meer, allemaal eigen receptuur van Gin en Tonic Doctor Rien. Kortom er is veel te ruiken, proeven, doen en te beleven tijdens deze Gin & Tonic workshop!

WAAR?

Rien en Cs verzorgen de Gin & tonic-proeverij of workshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

KOSTEN

Klik hier voor een kosten overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Kies hier een andere drank proeverij:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Wil je een andere proeverij?

Laatste nieuws

Nieuw Koffieproeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Koffieproeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer

Nieuw Oude wijnproeverij!

Richard van Leest, onze specialist Oude wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over oude wijnen, hoe deze gedronken moeten worden, maar ook hoe je ze het beste kunt openen, hoe je wijnen moet bewaren, wat goede jaren zijn en veel meer!

Lees meer