Locaties in Utrecht

Wij hebben de volgende locaties in Utrecht en omgeving in ons aanbod.

Werfkelders Oude Gracht

Diverse Werfkeldlers aan de Oude Gracht in hartje Utrecht, perfect voor diverse workshops. Elke proeverij is hier mogelijk. Een wijnproeverij, kaasproeverij, whiskyproeverij, jeneverproeverij, bierproeverij of gin en tonic proeverij, kies maar!

Capaciteit: van 15 tot en met 45 personen

Restaurant Downunder

(Nieuwegein)

Heerlijk aan het water gelegen. Combineer in je dagje uit met personeel actieve watersport met een relaxte proeverij, bijv een Gin en Tonic tasting, bierproeveij of een vrolijke bubbelproeverij! Daarna lekker BBQ'en of dineren Een compleet programma dus.

Capaciteit: van 15-200 personen

Pret a Porter

Klein intiem en gezellig restaurant in het centrum van Utrecht met boven of beneden ruimte voor 12 tot 20 personen voor een (port)proeverij met of zonder diner. Aan jouw de keus.

Capaciteit: 12-20 personen

Restaurant de Draeck

Gezellig doe maar gewoon restaurant waar we een gezellige proeverij kunnen houden. Utrecht op zijn mooist zo langs de grachten. Lekker hapje eten daarvoor of daarna is zeker geen probleem.

Capaciteit: 15-30 pesonen

de Rechtbank

Goed eten en lekker genieten. Daar is de Rechtbank voor bedacht. In het centrum van Utrecht. Eerst een proevrij en dan een diner, of andersom, of te combineren met een goede borrel na de proeverij. Het kan allemaal.

Capaciteit: 30-50 personen

Hotel Karel V

Voor proeverijen en dineren op niveau. Luxe aankleding en goed verzorgd. Op deze locatie komt u goed voor de dag voor uw relaties. Presentaties, dineren, proeven en relaxen. Dit is de ideale locatie.

Capaciteit: 15-60 personen

 

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer