Locaties in Utrecht

Wij hebben de volgende locaties in Utrecht en omgeving in ons aanbod.

Werfkelders Oude Gracht

Diverse Werfkeldlers aan de Oude Gracht in hartje Utrecht, perfect voor diverse workshops. Elke proeverij is hier mogelijk. Een wijnproeverij, kaasproeverij, whiskyproeverij, jeneverproeverij, bierproeverij of gin en tonic proeverij, kies maar!

Capaciteit: van 15 tot en met 45 personen

Restaurant Downunder

(Nieuwegein)

Heerlijk aan het water gelegen. Combineer in je dagje uit met personeel actieve watersport met een relaxte proeverij, bijv een Gin en Tonic tasting, bierproeveij of een vrolijke bubbelproeverij! Daarna lekker BBQ'en of dineren Een compleet programma dus.

Capaciteit: van 15-200 personen

Pret a Porter

Klein intiem en gezellig restaurant in het centrum van Utrecht met boven of beneden ruimte voor 12 tot 20 personen voor een (port)proeverij met of zonder diner. Aan jouw de keus.

Capaciteit: 12-20 personen

Restaurant de Draeck

Gezellig doe maar gewoon restaurant waar we een gezellige proeverij kunnen houden. Utrecht op zijn mooist zo langs de grachten. Lekker hapje eten daarvoor of daarna is zeker geen probleem.

Capaciteit: 15-30 pesonen

de Rechtbank

Goed eten en lekker genieten. Daar is de Rechtbank voor bedacht. In het centrum van Utrecht. Eerst een proevrij en dan een diner, of andersom, of te combineren met een goede borrel na de proeverij. Het kan allemaal.

Capaciteit: 30-50 personen

Hotel Karel V

Voor proeverijen en dineren op niveau. Luxe aankleding en goed verzorgd. Op deze locatie komt u goed voor de dag voor uw relaties. Presentaties, dineren, proeven en relaxen. Dit is de ideale locatie.

Capaciteit: 15-60 personen

 

 

Laatste nieuws

Corona proeverijen

Halve lockdown, hele lockdown, alles weer even open. Het is lastig een leuke activiteit te plannen. Wij bieden daarom nu ONLINE PROEVERIJEN aan! Ook kun je in zeer klein gezelschap nog steeds een hele leuke PRIVATE TASTINGS aanvragen.

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Deze proeverijen zijn opgeschort tot we weer na de Covid-19 aan de slag kunnen. Het Wijninstituut verzorgt naar verwachting xx, wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Geo

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer