Locaties in Utrecht

Wij hebben de volgende locaties in Utrecht en omgeving in ons aanbod.

Werfkelders Oude Gracht

Diverse Werfkeldlers aan de Oude Gracht in hartje Utrecht, perfect voor diverse workshops.

Capaciteit: van 15 tot en met 45 personen

Restaurant Downunder

Heerlijk aan het water gelegen. Combineer in je dagje uit met personeel actieve watersport met een relaxte proeveij, bijv een Gin en Tonic tasting, daarna lekker BBQ'en of diner. Een compleet programma dus.

Capaciteit: van 15-200 personen

Pret a Porter

Klein intiem en gezellig restaurant in het centrum van Utrecht met boven of beneden ruimte voor 12 tot 20 personen voor een proeverij met of zonder diner. Kies maar.

Capaciteit: 12-20 personen

Restaurant de Draeck

gezellig doe maar gewoon restaurant waar een prima proeverij kunnen houden. lekker hapje eten daarvoor of daarna is geen probleem.

Capaciteit: 15-30 pesonen

de Rechtbank

Goed eten en lekker genieten. Daar is de Rechtbank voor bedacht. In het centrum van Utrecht. Eerst een proevrij en dan een diner, of andersom, of te combineren met een goede borrel na de proeverij. Het kan allemaal.

Capaciteit: 30-50 personen

Hotel Karel V

Voor proeverijen en dineren op niveau. Luxe aankleding en goed verzorgd. Op deze locatie komt u goed voor de dag voor uw relaties. Presentaties, dineren, proeven en relaxen. Dit is de ideale locatie.

Capaciteit: 15-60 personen

 

 

Laatste nieuws

Kaas en wijnproeverij Rotterdam

21 November 2019! Kaas en wijnproeverij van het Wijninstituut en Rien van der Meulen (Weinakademiker). Rien vertelt u van alles over de combinaties van kaas en wijn. Zin en onzin over kaas. Wat zijn goede en wat zijn slechte kaas en wijncombinaties?

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 13 en 14 November 2019, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij, 14de November is al weer bijna vol!

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Het Wijninstituut verzorgt 10 Okt. 2019 wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Georgische ambassade in Den Haag.

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer