Vintage wijn-proeverij Rien proeverijen en Advies

Vintage wijn-proeverij

"Classic & old"

Richard van Leest, onze specialist in vintage wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over vintage wijnen. Tijdens deze Vintage wijn-proeverij kun je alles vragen over hoe een wijn zich met de jaren ontwikkeld, wat je mag verwachten van een oude gerijpte wijn, hoe smaakt zo'n oude wijn na zoveel jaar? Hoe open je de fles, hoe bewaar je een wijn en veel meer. Je proeft natuurlijk oudere wijnen, om duidelijk de verschillen tussen oudere en jongere wijn te leren herkennen. Heel leuk en interessant voor zowel de gevorderde als de avontuurlijke wijnliefhebber! 

We kunnen tijdens deze Vintage wijnproeverij wat dieper op de liquide inhoud ingaan en proeven meer wijnen dan in de basis wijnproeverij. Ook proeven we wijnen van hoger niveau èn ondertussen leer je proeven als een wijnprofessional.

Deze Vintage wijnproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

WAAR?

Wij verzorgen de wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

KOSTEN

Klik hier voor een kosten overzicht

CONTACT

Info en reserveringen:

of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer