Locaties in Delft

Wij hebben de volgende locaties in Delft/Rijswijk in ons aanbod:

Cafe restaurant de Kurk (centrum Delft)

In het hartje van Delft kun je hier genieten van een uitstekende maaltijd of gewoon een lekkere bite, en dat allemaal voor tijdens of na een bierproeverij, wijnproeverij, whiskyproeverij, of gin en tonic proeverij. Andere proeverijen zijn natuurlijk ook mogelijk. Daarna de stad in en kijken wat er verder in deze historische stad is te beleven!

Capaciteit:10 tot 40 personen

Kookstudio Let's cook together (Rijswijk)

Zeer goed bereikbaar met de auto en goed uitgerust voor een kook workshop gecombineerd met een wijnproeverij, whiskyproeverij of bierproeverij.  Een gin en tonic proeverij is natuurlijk ook heel lekker!

Capaciteit: 15 tot 50 personen

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer