Locaties in Delft

Wij hebben de volgende locaties in Delft/Rijswijk in ons aanbod:

Cafe restaurant de Kurk (centrum Delft)

In het hartje van Delft kun je hier genieten van een uitstekende maaltijd of gewoon een lekkere bite, en dat allemaal voor tijdens of na een bierproeverij, wijnproeverij, whiskyproeverij, of gin en tonic proeverij. Andere proeverijen zijn natuurlijk ook mogelijk. Daarna de stad in en kijken wat er verder in deze historische stad is te beleven!

Capaciteit:10 tot 40 personen

Kookstudio Let's cook together (Rijswijk)

Zeer goed bereikbaar met de auto en goed uitgerust voor een kook workshop gecombineerd met een wijn-, whisky of bierproeverij.  Een gin en tonic proeverij is natuurlijk ook lekker!

Capaciteit: 15 tot 50 personen

Laatste nieuws

Nieuw Koffieproeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Koffieproeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer

Nieuw Oude wijnproeverij!

Richard van Leest, onze specialist Oude wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over oude wijnen, hoe deze gedronken moeten worden, maar ook hoe je ze het beste kunt openen, hoe je wijnen moet bewaren, wat goede jaren zijn en veel meer!

Lees meer