Locaties in Delft

Wij hebben de volgende locaties in Delft/Rijswijk in ons aanbod:

Cafe restaurant de Kurk (centrum Delft)

In het hartje van Delft kun je hier genieten van een uitstekende maaltijd of gewoon een lekkere bite, en dat allemaal voor tijdens of na een bierproeverij, wijnproeverij, whiskyproeverij, of gin en tonic proeverij. Andere proeverijen zijn natuurlijk ook mogelijk. Daarna de stad in en kijken wat er verder in deze historische stad is te beleven!

Capaciteit:10 tot 40 personen

Kookstudio Let's cook together (Rijswijk)

Zeer goed bereikbaar met de auto en goed uitgerust voor een kook workshop gecombineerd met een wijn-, whisky of bierproeverij.  Een gin en tonic proeverij is natuurlijk ook lekker!

Capaciteit: 15 tot 50 personen

Laatste nieuws

Corona proeverijen

Halve lockdown, hele lockdown, alles weer even open. Het is lastig een leuke activiteit te plannen. Wij bieden daarom nu ONLINE PROEVERIJEN aan! Ook kun je in zeer klein gezelschap nog steeds een hele leuke PRIVATE TASTINGS aanvragen.

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Deze proeverijen zijn opgeschort tot we weer na de Covid-19 aan de slag kunnen. Het Wijninstituut verzorgt naar verwachting xx, wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Geo

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer