Italiaanse wijnproeverij Rien Proeverijen en Advies

Italiaanse wijnproeverij

"Da's Cultuur met een grote V!"

Tijdens deze Italiaanse wijnproeverij proeven we de diversiteit in kwaliteit en stijl in wijn die Italië te bieden heeft, en dat is veel! Van de Piemonte tot en met Puglia en van Veneto tot Sicilië. Vanwege de lange geschiedenis en de enorme grootte van het land valt er nog steeds veel te beleven en te ontdekken aan de Italiaanse wijnen. We zetten klassiekers naast moderne wijnen en vergeten de vergeten druivenrassen niet! Wil jij de Italiaanse wijnen beter leren kennen? Boek dan deze Italiaanse wijnproeverij!

We gaan tijdens deze Italiaanse wijnproeverij wat dieper op de liquide inhoud in en proeven we wijnen van hoger niveau èn ondertussen leer je proeven als een wijnprofessional.

Deze Italiaanse wijnproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

Waar?

Wij verzorgen de Italiaanse wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijs

Klik hier voor een prijzen overzicht

Contact

Info en reserveringen:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer