Whisky Special & Old Rien Proeverijen en Advies

Whisky Special & Old

"Niet te geloven...dat moet je proeven!"

Wij kunnen ook een zeer bijzondere en zeker memorabele whiskyproeverij voor je organiseren met een uitstekende selectie van oude en zeldzame whisky's. Een zeer exclusieve ervaring! Diverse Single Malt Whisky's van ca. 15 tot en met ca. 35 jaar oud, ouder mag ook maar dat verhoogt het budget aanzienlijk! Selectie en niveau van de whisky's is in overleg. Met hapjes en een "indrinker" voor tijdens de proeftechniek uitleg.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat whisky proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze proeverijen kunnen ook voor grote feesten en partijen ingezet worden als Tasting Table. De perfecte luxe aankleding voor elk feest! Onze whiskyproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste Liquoristen en Whiskyconnaisseurs die je meenemen op een reis door de wondere wereld van de single malt whisky. We proeven tijdens de whisky proeverij minimaal 8 verschillende soorten whisky.

Deze single malt whiskyproeverij Special & Old is uitermate geschikt om goede vrienden te doen of zakelijke relaties te verwennen.

Waar? 

Wij verzorgen deze exclusieve whiskyproeverij bij u thuis of bij uw bedrijf in heel Nederland.

Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht.

Contact

Info en reserveringen:


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Andere whiskyproeverijen:

Mocht u een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer