Whisky Special & Old Rien Proeverijen en Advies

Whisky Special & Old

"Niet te geloven...dat moet je proeven!"

Rien & cs kunnen ook een zeer bijzondere en zeker memorabele whiskyproeverij voor u oragniseren met een uitstekende selectie van oude en zeldzame whisky's. Een zeer exclusieve ervaring!

Diverse Single Malt Whisky's van ca. 15 tot en met ca. 35 jaar oud, ouder mag ook maar dat verhoogt het budget aanzienlijk!

Wilt u ook wel eens 25 years Laphroaig, 18 years Macallan, Port Ellen 19 years Provenance, of andere lekkere en bijzondere whisky's proeven? Dit is de kans!

U kunt ook uw eigen bijzondere en luxe whiskyproeverij samenstellen uit onze specials-whiskyassortiementslijst.

Met hapjes en een "indrinker" voor tijdens de proeftechniek uitleg.

Waar?

Rien en Cs verzorgen deze exclusieve whiskyproeverij bij u thuis of bij uw bedrijf in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Andere whiskyproeverijen:


Mocht u een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

Laatste nieuws

Wat waren de 3 meest populaire proeverijen van 2018?

We hebben ze even op een rijtje gezet. De meest populaire proeverijen van 2018 waren: Op nummer 3: de Bierproeverij Op nummer 2: de Kaas (en wijn) proeverij Op nummer 1: de Gin en Tonic proeverij !!

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Het Wijninstituut verzorgt 16 Mei 2019 wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Georgische ambassade in Den Haag. Datum volgt z.s.m.

Lees meer

Oester en wijnproeverij

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar in November samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Datum volgt z.s.m.

Lees meer