Whisky Special & Old Rien Proeverijen en Advies

Whisky Special & Old

"Niet te geloven...dat moet je proeven!"

Rien & cs kunnen ook een zeer bijzondere en zeker memorabele whiskyproeverij voor u oragniseren met een uitstekende selectie van oude en zeldzame whisky's. Een zeer exclusieve ervaring!

Diverse Single Malt Whisky's van ca. 15 tot en met ca. 35 jaar oud, ouder mag ook maar dat verhoogt het budget aanzienlijk!

Wilt u ook wel eens 25 years Laphroaig, 18 years Macallan, Port Ellen 19 years Provenance, of andere lekkere en bijzondere whisky's proeven? Dit is de kans!

U kunt ook uw eigen bijzondere en luxe whiskyproeverij samenstellen uit onze specials-whiskyassortiementslijst.

Met hapjes en een "indrinker" voor tijdens de proeftechniek uitleg.

Waar?

Rien en Cs verzorgen deze exclusieve whiskyproeverij bij u thuis of bij uw bedrijf in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Andere whiskyproeverijen:


Mocht u een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

Laatste nieuws

Kaas en wijnproeverij Rotterdam

12 Oktober! Kaas en wijnproeverij van het Wijninstituut en Rien van der Meulen (Weinakademiker). Rien vertelt u van alles over de combinaties van kaas en wijn. Zin en onzin over kaas en wijncombinaties komen aan bod.

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf September 2017 kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer

Gin en Tonic proeverij

Nieuw! Een lekkere, vrolijke en actieve Gin & Tonic Proeverij. En een groot succes! Al meer dan 150 personen hebben deze proeverij in de laatste drie maanden gedaan!

Lees meer

Nieuwe Website

Rien Proeverijen en Advies heeft een nieuwe website! gemakkelijker, sneller en overzichtelijker, zodat u de leukste, lekkerste of meest leerzame proeverij gemakkelijk kunt vinden en bestellen!

Lees meer