Bierproeverij Rien Proeverijen en Advies

Bierproeverij - De basis

"Deze bierproeverij is leuk, lekker en leerzaam!"

In de basis bierproeverij proeven we de verschillen in smaak en karakter van de verscheidene bierstijlen! Er zijn ondertussen een veelheid aan brouwerijen die allemaal gekke, leuke, spannende, lekkere bieren maken. Toch is het lastig om het kaf van het koren te scheiden. We gaan daarom eerst even wat proeftechniek doen, net als met wijn. Dan kan ook jij na deze bierproeverij vertellen wat het betere bier is en welke jij het lekkerst vindt!

We proeven tijdens deze bierproeverij minimaal 8 verschillende soorten bier.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat bier proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze bierproeverij kun je ook voor grote feesten en partijen ingezetten als Tasting Table. De perfecte natte aankleding voor elk feest! Onze bierproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste bierliefhebbers die je meenemen op een avontuurijke reis door het bier.

Deze bierproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst.

WAAR?

Wij verzorgen de bierproeverij of bierworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht

CONTACT

Info en reserveringen:

Wil je een andere bierproeverij? Kijk dan bij:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer