Whiskytasting

Whiskyproeverij, Single Malt, The Next Level

"Nog leuker en leerzamer!"

Weet je al wat van single malt whisky en heb je zo je voorkeuren? Maar je wilt je toch wat verdiepen en wat meer kennis en verschillende smaken leren kennen? Dan ben je toe aan de Single Malt Whisky Tasting - the Next Level. Deze whiskyproeverij is voor de echte liefhebber die al iets weet van single malt whisky maar graag meer wil leren en proeven. Tijdens deze whiskytasting gaan we wat langer en dieper op de stof ("liquid") in. Daarnaast proeven we meer whisky's op een gemiddeld veel hoger niveau! Een Must Taste! Vooral voor de whiskyliefhebbers met enige ervaring en kennis. Toch blijkt er nog genoeg te leren, beleven en te genieten!

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat whisky proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze proeverijen kunnen ook voor grote feesten en partijen ingezet worden als Tasting Table. De perfecte luxe aankleding voor elk feest! Onze whiskyproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste Liquoristen en Whiskyconnaisseurs die je meenemen op een reis door de wondere wereld van de single malt whisky. We proeven tijdens de whisky proeverij minimaal 8 verschillende soorten whisky.

Deze single malt whisky proeverij, the Next Level, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst.

WAAR?

Wij verzorgen de Islay Whisky proeverij bij je thuis of op locatie in heel Nederland.

Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijs overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Andere whiskyproeverijen:

Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer