Tequilaproeverij Rien Proeverijen en Advies

Tequila en Mezcalproeverij 

"Crazy stuff!"

We kennen de shotjes tequila waarvan je vroeger wellicht iets teveel van hebt gedronken... Maar er is zoveel meer te beleven en te vertellen over dit spannende drankje uit Mexico gemaakt van blauwe agave. Laat je verrassen door de typische smaak van goede Mezcal en Tequila.

Tequila en mezcal zijn de laatste jaren een stuk populairder geworden. Zo zit Brad Pitt in de rose, maar George Clooney doet het met mezcal!  Maar het drankje heeft al een lange geschiedenis, waardoor er veel verschillende stijlen zijn ontstaan en er dus ook veel verschillende smaken te ontdekken zijn. Van puur en helder tot houtgerijpt en op vatsterkte, er valt dus van alles te proeven!

Een tequilaproeverij is voor de echte avonturier die toe is aan een ander smaakje. We beginnen met een shot maar na een korte inleiding gaan we al snel het serieuze spul proeven. Salud!

We proeven 8 verschillende soorten tequila y mezcal tijdens deze tequilaproeverij.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat Tequila y Mezcal proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze Tequila y Mezcalproeverij kun je ook voor grote feesten en partijen inzetten als Tasting Table. De perfecte feestelijke aankleding voor elk feest! Onze tequila y mezcalproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste liquoristen die je vertellen over de spannende en typische tequila's.

Deze Tequila y Mezcal proeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst. 

WAAR?

Wij verzorgen de Tequila en Mezcalproeverij of -workshop bij je thuis of je bedrijf op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Prijs van de Tequilaproeverij

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina 

Kies hier Meer! Proeven?

 

 

Terug naar:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer