Bierproeverij Rien Proeverijen en Advies

Trappisten bierproeverij

"Spreken is zilver proeven is goud"

Hebben de Trappist-bieren nog een introductie nodig? Niet voor de echte bierliefhebber. Maar toch zijn ook voor de monnikken de tijden veranderd en moeten zij voor eigen levensonderhoud steeds vaker bier voor de buitenwereld gaan maken. 

Zo zijn er naast de klassieke Trappisten kloosterbrouwerijen zoals Orval, Westmalle, la Trappe en Rochefort een aantal nieuwe trappistenkloosterbrouwerijen bijgekomen, ook buiten België en Nederland. Zo hebben we Stift Engelzell uit Oostenrijk, Tre Fontane uit Italië en Spencer uit de USA die gelederen hebben versterkt en dat vaak tot genoegen van de ware bierliefhebber. Proeven dus!

We proeven tijdens deze bierproeverij minimaal 8 verschillende soorten bier.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat bier proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze bierproeverij kun je ook voor grote feesten en partijen ingezetten als Tasting Table. De perfecte natte aankleding voor elk feest! Onze bierproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste bierliefhebbers die je meenemen op een avontuurijke reis door het bier.

Deze Trappist-bierproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst. 

WAAR?

Wij verzorgen deze Trappisten bierproeverij of bierworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht

CONTACT

Info en reserveringen:


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere bierproeverij? Kijk dan eens bij:

 

Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer