Whisky Tasting Table Rien Proeverijen en Advies

Tasting Tables?

Verwen je zelf en je gasten met heerlijke dranken!

Naast de workshopformat voor kleinere gezelschappen hebben we voor grote bedrijfsfeesten en jubilea onze zogenaamde Tasting Tables, oftewel proeverijen voor grote feesten en partijen! De perfecte luxe aankleding voor elk feest!

Al vele jaren verzorgen wij Tasting Tables voor grote feesten en partijen. Wij nemen dan een veelheid aan whisky, wijn, bieren of sigaren, etc. mee. De gasten kunnen dan aan de Tasting Table alles lekker rustig komen proeven, vergelijken en leren. Informeel en relaxed. Zo creëren we een mooi en smakelijk rustmoment in het wilde feestgedruis! Denk aan een tafel vol whisky en sigaren, of vele soorten wijn of vrolijke bubbels, bruisende bieren, cognac, of...allemaal! Altijd net even anders, altijd net even wat spannender! Zo valt er namelijk ook voor de liefhebber wat op te steken!

 

Onze proeverijen worden gehouden onder het motto: "proeven is leuk, lekker en leerzaam!". Indien gewenst kunnen we eerst centraal een korte inleiding geven om de gasten wat meer inzicht en proefplezier mee te geven. 

 

Waarom kiezen voor een Tasting Table van Rien Proeverijen en Advies?

  • Leerzaam en interactief: Onze proeverijen zijn ontworpen om je kennis te laten maken met verschillende aspecten van de verschillende dranken en producten zoals hierboven genoemd, We vertellen je over de productie, herkomst en nog veel meer.
  • Geschikt voor iedereen: Of je nu wat meer of iets minder interesse in het onderwerp hebt, wij zorgen ervoor dat je altijd een leuke, leerzame en lekkere proeverij hebt.
  • Gezellig en ontspannen: Onze proeverijen zijn bedoeld om in een ontspannen sfeer te genieten van heerlijke cocktails, gin tonic of wat je maar gekozen hebt, terwijl je interessante weetjes en informatie over deze drankjes krijgt.
  • Flexibele locaties: We verzorgen proeverijen bij je thuis, op je bedrijf of op locaties in heel Nederland.
  • Maatwerk: Staat jouw gedroomde proeverij niet in ons aanbod? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden om een Tasting Table op maat te creëren.
  • Veel ervaring: Wij verzorgen al langer dan 15 jaar een veelheid aan proeverijen, groot en klein, met veel plezier!
  • Enthousiast en deskundig: Onze proeverij begeleiders zijn zowel enthousiast als dekundig, zodat je zeker weet dat je een leuke en leerzame proeverij hebt. 
  • Kwaliteit eerst: De hoge kwaliteit van de producten staat voorop. Elk drankje heeft zijn eigen karakter en verhaal.
  • Praktisch: Jij regelt het gezelschap en de locatie, wij regelen de rest. Dus geen zorgen of omkijken naar!
  • Hoge succesfactor: Na afloop van de proeverij is de klant altijd erg blij en enthousiast, elke keer weer. Want het is ons werk dat jouw feest een succes wordt!

WAAR?

Wij verzorgen de Tasting Tables op locatie of bij je bedrijf in heel Nederland.

PRIJZEN

Klik hier voor een Prijzen overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer