Wereld whiskyproeverij Rien Proeverijen en Advies

Wereld whiskyproeverij

"Whisky makes the world go around"

Heb jij je favoriete Schotse en Ierse whisky's al? Maar wil je nu toch eens weten wat er nog meer te proeven is in de wereld van de single malt whisky's? Dan is dit de whiskyproeverij voor jou! Want er zijn ondertussen zoveel nieuwe distilleries bijgekomen dat het bijna niet bij te houden is.

We proeven (zo ongeveer) whisky's uit: Japan, Bourbons en Rye uit U.S.A en Canada, Kavalan en Amrut uit Taiwan en India. Misschien is er ook nog een verdwaalde Nieuw Zeelandse, Australische, Belgische of Nederlandse single malt whisky proeven. Een andere spannende whisky kan natuurlijk ook. Verrassend hoeveel goede single maltwhisky's er buiten de Schotse en Ierse whisky's te proeven zijn! 

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat whisky proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze proeverijen kunnen ook voor grote feesten en partijen ingezet worden als Tasting Table. De perfecte luxe aankleding voor elk feest! Onze whiskyproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste Liquoristen en Whiskyconnaisseurs die je meenemen op een reis door de wondere wereld van de single malt whisky. We proeven tijdens de whisky proeverij minimaal 8 verschillende soorten whisky.

Deze single malt wereld whiskyproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst.

WAAR?

Wij verzorgen de Single Malt Whiskyproeverij bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht

CONTACT

Info en reserveringen:


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Andere whiskyproeverijen:

Terug naar:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer