Jeneverproeverij Rien Proeverijen en Advies

Jeneverproeverij

"Geniet van de veelzijdigheid van de vele jenevers!"

Jenevers hebben onder jongeren wellicht een wat stoffig karakter. Terecht! Want heel veel merken worden niet op kwaliteit geproduceerd maar op een zo’n laag mogelijke prijs!

Gelukkig zijn er ook veel producenten die nog steeds of juist nu hoge kwaliteitsproducten maken met veel smaak, pit en spine. Hoog tijd dus om eens een jeneverproeverij te doen, waarbij je alle ins en outs van de betere Jenever leert kennen. Wist je dat je een goede jenever ook gerust als een goede single malt whisky 20 jaar kunt laten rijpen? Proeven dus!

Veel van de jenevers die we schenken zijn van de Amsterdamse jenever en likeuren distilleerderij “de Ooievaar” van de familie van Wees, sinds 1874 gevestigd te Amsterdam. Deze distilleerderij werkt alleen met natuurlijke producten. Daarnaast gebruiken we ook jenevers van andere kwaliteits producenten zoals Rutte, Zuidam, Notaris en het Jenevermuseum. Jenever zal nooit meer zomaar jenever zijn, na deze proeverij.

We proeven 8 verschillende soorten jenevers tijdens deze jeneverproeverij.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat een jeneverproeverij leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze jeneverproeverij kun je ook voor grote feesten en partijen inzetten als Tasting Table. De perfecte feestelijke aankleding voor elk feest! Onze jeneverproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste liquoristen die je wegwijzen in het betere jeneverwerk.

Deze jenever proeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst.

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Waar?

Wij verzorgen de jeneverproeverij of -workshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijzen

Bekijk de prijs van de jeneverproeverij

Contact

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Kies hier Meer! Proeven?

 

 

Terug naar:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer