jeneverproeverij Rien Proeverijen en Advies

Jeneverproeverij

"Een goede jenever is gelukkig niet meer zeldzaam"

Jenevers hebben onder jongeren wellicht een wat stoffig karakter. Terecht! Want heel veel merken worden niet op kwaliteit geproduceerd maar op een zo’n laag mogelijke prijs!

Gelukkig zijn er ook veel producenten die nog steeds of juist nu hoge kwaliteitsproducten maken met veel smaak, pit en spine. Hoog tijd dus om eens een jeneverproeverij te doen, waarbij je alle ins en outs van de betere Jenever leert kennen. Wist je dat je een goede jenever ook gerust als een goede single malt whisky 20 jaar kunt laten rijpen? Proeven dus!

Veel van de jenevers die we schenken zijn van de Amsterdamse jenever en likeuren distilleerderij “de Ooievaar” van de familie van Wees, sinds 1874 gevestigd te Amsterdam. Deze distilleerderij werkt alleen met natuurlijke producten. Daarnaast gebruiken we ook jenevers van andere kwaliteits producenten zoals Rutte, Zuidam, Notaris en het Jenevermuseum. Jenever zal nooit meer zomaar jenever zijn, na deze proeverij.

Waar?

Rien en Cs verzorgen de jeneverproeverij of -workshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere proeverij?


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Wil je een andere proeverij?

Laatste nieuws

Corona proeverijen

Halve lockdown, hele lockdown, alles weer even open. Het is lastig een leuke activiteit te plannen. Wij bieden daarom nu ONLINE PROEVERIJEN aan! Ook kun je in zeer klein gezelschap nog steeds een hele leuke PRIVATE TASTINGS aanvragen.

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Deze proeverijen zijn opgeschort tot we weer na de Covid-19 aan de slag kunnen. Het Wijninstituut verzorgt naar verwachting xx, wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Geo

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer