Chocoladeproeverij Rien Proeverijen en Advies

Chocoladeproeverij

"Eerlijk lekker is langer genieten"

Bij deze chocoladeproeverij leer je niet alleen maar over de smaak van verschillende chocolades, maar veel meer! Marika (movingcocoa.com), onze chocolade specialst neemt je mee in de wereld achter je chocolade reep en vertelt je wat er allemaal voor nodig is voordat jij je tanden in die (h)eerlijke reep kunt zetten.

We beginnen met een korte inleiding over de herkomst van cacao, de cacaoboon, hoe en waar deze groeit, oogst en branding van de bonen. Deze chocoladeproeverij geeft ook een inkijkje achter de productie van chocolade en is ook MVO gebaseerd, dus chocolades voor eerlijke prijzen voor de cacaoboeren en zelfs met  een sapje van cacaopulp, de Pacha de Cacao! Nu nieuw in Nederland! Een chocoladeproeverij voor de wakkere consument dus!

WAAR?

Wij verzorgen de chocoladeproeverij of chocoladeworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

KOSTEN

Klik hier voor een kosten overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Kies hier Meer! Proeven?

 

 

Terug naar:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer