Portproeverij  Rien Proeverijen en Advies

Portproeverij

"Ontdek en geniet"

Over Port valt veel te zeggen en natuurlijk is een glaasje port bij je kaas erg lekker. Maar welke type port vind je zelf nu eigenlijk lekker? Daar gaan we het tijdens deze Portproeverij eens serieus over hebben. Wil jij meer leren over Port? Boek dan hier deze Portproeverij! Na een inleiding over het Portgebied, de geschiedenis en de shippers een rondleiding in de portsoorten van de eenvoudige ruby port tot en met de klassieke Vintage Port en alles wat ertussen zit. En is Port eigenlijk echt lekker bij dat kaasplankje? Er is zoveel meer te vertellen over Port!

We gaan tijdens deze Portproeverij dieper op de liquide inhoud in en proeven we Ports van hoger niveau èn ondertussen leer je proeven als een wijnprofessional.

Deze Port wijnproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

Waar?

Wij verzorgen de Portproeverij of Portworkshop bij je thuis, je bedrijf of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijs

Klik hier voor een prijzen overzicht

Contact

Info en reserveringen:

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer