Whisky en sigarenproeverij

Sigaren & Whiskyproeverij

"Heerlijk lekker rustig roken en proeven...lekker!"

Wellicht vinden we dat sigaren en whisky altijd goed samen gaan. Helaas is dat niet altijd zo. In deze sigarenproeverij of sigarenworkshop gaan we eens rustig rokend in op de verschillen tussen de types en stijlen sigaren. Longfiller, Shortfiller, Hollandse sigaren en Cubaanse sigaren, tabaksoorten en herkomstgebieden. Er valt inderdaad heel wat te vertellen. We bespreken ook hoe we een sigaar kiezen, aansteken en roken.

Tijdens de proeverij genieten we van de vele single malt whisky's en bedenken we hoe en waarom deze bij de sigaren passen. Wel een proeverij om even de tijd voor te nemen!

Ook als niet-roker ben je van harte welkom, we inhaleren namelijk niet! Maar genieten puur van de geur en smaak van de sigaren en de whisky.

Deze whisky en sigarenproeverij kan ook als een wijn en sigarenproeverij of een cognac en sigarenproeverij besteld worden. Echt wild doen? Een combinatie is ook mogelijk!

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat whisky proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze proeverijen kunnen ook voor grote feesten en partijen ingezet worden als Tasting Table. De perfecte luxe aankleding voor elk feest! Onze whisky en sigarenproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste Liquoristen en Whiskyconnaisseurs die je meenemen op een reis door de wondere wereld van de single malt whisky en sigaren. We proeven tijdens de whisky proeverij minimaal 8 verschillende soorten whisky en 4 verschillende soorten sigaren. 

Deze whisky en sigaren proeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of of om iedereen helemaal te verwennen op een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of zakelijke events!

Waar?

Rien en Cs verzorgen deze sigaren- en whiskyproeverij of sigaren- en whiskyworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland.

Let op! In verband met de horeca en rookwetgeving dien je zelf een locatie beschikbaar te hebben om deze proeverij te kunnen doen.

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht

Contact

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Andere whiskyproeverijen:

Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer