Islay whiskyproeverij Rien Proeverijen en Advies

Islay Whiskyproeverij

"Islay all about Peat & smoke!"

De Islay Whisky's zijn zeer bijzonder en meestal voor de echte liefhebber. Toch zijn er ook veel beginners die Islay whisky's erg lekker vinden. Ondanks het feit dat ze erg uitgesproken in de turf en jodiumtonen zijn, kunnen ze velen bekoren. Maar pas op! Ben je na deze whiskyproeverij eenmaal gewend aan Islay whisky's dan zit je er voor altijd aan vast!

De meeste Islay distilleerderijen komen in deze Islay whiskyproeverij aan bod met verschillende bottelingen zoals van Bowmore, Laphroaig, Lagavulin, Caolila, Bruichladdich en Bunnahaibbain.

Bij Rien Proeverijen en Advies geloven we dat whisky proeven leuk, lekker en leerzaam moet zijn. Onze proeverijen kunnen ook voor grote feesten en partijen ingezet worden als Tasting Table. De perfecte luxe aankleding voor elk feest! Onze whiskyproeverijen worden verzorgd door deskundige en enthousiaste Liquoristen en Whiskyconnaisseurs die je meenemen op een reis door de wondere wereld van de single malt whisky. We proeven tijdens de whisky proeverij minimaal 8 verschillende soorten whisky.

Deze single malt Islay whiskyproeverij is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest, bijvoorbeeld als Tasting Table, of een zakelijke bijeenkomst.

Waar?

Wij verzorgen de Islay Whisky proeverij bij je thuis of op locatie in heel Nederland.

Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties

Prijzen

Klik hier voor een prijsoverzicht.

Contact

Info en reserveringen: 


of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Andere whiskyproeverijen:

Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer