Bierproeverij Rien Proeverijen en Advies

Bierproeverij

"Dorst Lessend lekker!"

De speciaalbieren zijn al decennia lang enorm populair.  Waren het vroeger vooral de Belgische speciaalbieren die imponeerden, nu doen de Nederlandse speciaalbieren zeker niet onder voor de zuiderbieren. En dan hebben we het nog niet eens over al die geweldige bieren en pilseners uit Duitsland, Tsjechië, Groot Brittanië, Frankrijk en de rest van de wereld. Genoeg om te kiezen dus.

Tijdens deze bierproeverij krijgen uw smaakpapillen een indruk van de enorme smaak verscheidenheid van bier.

Wil je liever een Nederlandse speciaalbierproeverij, of een trappisten bierproeverij? Dat kan ook! Je kunt zelfs een bierproeverij met alleen Rotterdamse bieren doen.

Kies hier je bierproeverij:

 

We gaan tijdens de bierproeverij in op onderwerpen zoals:

  • Biertypes. Welke zijn er en wat zijn hun typische smaakkenmerken?
  • Het maken van bier
  • Hop en graan
  • Wat is kwaliteit in een bier?
  • Kun je bieren bewaren?
  • en veel meer. 

Om een en ander te structureren gebruiken we tijdens de bierproeverij een "geur- en smaakwijzer" en een proefformulier om notities te maken zodat de bieren duidelijk kunnen worden beschreven. Misschien herken je hierdoor later zelfs een bier.

Kwaliteit voorop: De proeverijen van Rien Proeverijen en Advies worden verzorgt onder het motto: “proeven is leuk, lekker en leerzaam.” Daarnaast werken wij met bieren van hoge kwaliteit en deskundig en enthousiast personeel, om voor de gasten een plezierig en memorabel evenement neer te zetten.

Praktische info: Verder hanteren wij een simpele formule; u regelt het gezelschap en de locatie, wij regelen nagenoeg de rest. Dus geen zorgen of omkijken naar!

Waar?

Rien en Cs verzorgen de bierproeverij of bierworkshop bij jouw thuis of bij je  bedrijf in heel Nederland.
Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere proeverij?


Mocht u een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

Laatste nieuws

Nieuw Koffieproeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Koffieproeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer

Nieuw Oude wijnproeverij!

Richard van Leest, onze specialist Oude wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over oude wijnen, hoe deze gedronken moeten worden, maar ook hoe je ze het beste kunt openen, hoe je wijnen moet bewaren, wat goede jaren zijn en veel meer!

Lees meer