Wijnproeverij the Next Level Rien Proeverijen en Advies

Wijnproeverij - The Next Level

"Voor de gevorderde wijnliefhebber,  verbredend en verdiepend"

Je bent de fase van je standaard chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot enz. al ruim voorbij. Je hebt al duidelijk je wijnvoorkeur ontwikkeld maar bent eigenlijk ook wel benieuwd wat er verder te beleven is in de wereld van wijn of wil je je verder verdiepen in een bepaald wijnonderwerp? Boek dan deze wijnproeverij, the Next Level!

Je krijgt op hoog niveau uitleg over proeftechniek van wijn door een vinoloog of Weinakademiker en we proeven wijnen van verschillende kwaliteit niveaus, leeftijd van wijn, stijl en terroir. Deze wijnproeverij, "the Next Level" kan als algemene vergelijkende proeverij worden gegeven of binnen een thema, denk aan:

We gaan tijdens deze wijnproeverij dieper op de liquide inhoud in en proeven meer en betere wijnen dan in de basis wijnproeverij. Je kunt alle wijnvragen die altijd al had willen stellen eindelijk eens kwijt. Trek wel even een extra uurtje uit voor deze wijnproeverij. Trouwens, ook het ideale cadeau voor die personen die alles al lijken te hebben, je kent ze wel.

Deze wijnproeverij, the Next Level, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

WAAR?

Wij verzorgen deze wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Prijs

Klik hier voor een prijzen overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: 

of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:

 

Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

 

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer