Wijnproeverij andere wijn

Avontuurlijke Wijnproeverij

"Voor de avontuurlijke wijnliefhebber, verrassend en spannend!"

Weet je al het een en ander van wijn en wil je je wijnhorizon eens verbreden? Ben je avontuurlijk ingesteld? Ben je niet bang voor rare namen, vreemde herkomsten of een wilde smaak? Boek dan deze Avontuurlijke Wijnproeverij! Deze avontuurlijke wijnproeverij of wijnworkshop geeft je een veel breder beeld van wat er zoal aan wijn bestaat. In deze wijnproeverij brengen we wijnen uit de wijnlanden en gebieden in opkomst. Denk maar aan Armeense wijnen, Griekse wijnen, Portugese wijnen, Georgische wijnen en Bulgaarse wijnen Terwijl er ook in de klassieke wijnlanden zoals Frankrijk, Italië, Spanje en Oostenrijk nog zoveel onbekende wijnschatten liggen!

We gaan wat dieper op de liquide inhoud in tijdens deze avontuurlijke wijnproeverij en proeven meer wijnen dan in de basis wijnproeverij. Ook proeven we wijnen van hoger niveau. 

Druiven zoals bijvoorbeeld Assyrtiko, Xino Mavro, Kadarka, Kekneylu, Saperavi, Kisi, Mtsvane, Khikhvi, Antao Vaz of Hagtanak zijn slechts enkele van de vele avontuurlijke druivenrassen die we kunnen proeven. Een avontuurlijke wijnproeverij die je ideeën over wijn zeker zal veranderen!

Deze Avontuurlijke wijnproeverij, is ook leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of als onderdeel van een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

Waar?

Wij verzorgen deze wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of op locatie in heel Nederland. 

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen:

of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere wijnproeverij? Kijk dan eens bij:


Mocht je een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Laatste nieuws

Wijnworkshopavonden Anderewijn.nl

Ben jij er aan toe om je wijnkennis te verdiepen en te verbreden? Rien organiseert in samenwerking met Anderewijn.nl een vijftal wijnworkshop avonden met spannende en avontuurlijke thema's. Tijdens deze avonden zullen ook wijnmakers digitaal aanschuiven.

Lees meer

Nieuw Koffieproeverij!

Boek nu een Koffieproeverij bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie van alles over Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 1 Februari 2024! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 23 Mei 2024, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer