Proef!Event

 

Zinnen prikkelend evenement

Prikkel jezelf, prikkel je zintuigen!

Het Proef!Evenement is een Culinair Evenement om alle smaakpapillen te prikkelen. Uw gasten kunnen genieten van vele soorten proeverijen, zoals een Wijn proeverij een Single Malt Whisky proeverij, Port proeverij, Vrolijke bubbels proeverij, een Oester proeverij of Kaviaar Proeverij. Ook de maag wordt goed verzorgd met bijvoorbeeld een Tapa's Buffet, een biologisch Buffet/Diner, of een "buffet a la Rien". Een walking diner behoort ook tot de mogelijkheden.

Thema's kunnen zijn: Puur Hollandsch, Lekker Biologisch, Spaans, Italiaans of Luxurious

Natuurlijk kunt u het geheel omlijsten met een vrolijk muziekje naar eigen keuze of een ander voor u geselecteerd muzikaal gezelschap. 

Neem contact op voor verdere informatie en/of offerte.

Waar?

Rien en Cs verzorgen het Proef!Event bij u thuis of bij uw bedrijf in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk, zie: Locaties

Info en reserveringen: rien@proeverij.com

of bel Rien van der Meulen: 06-41017981

Ga naar:

Homepage 
Andere proeverijen
Whiskyproeverij
Wijn & Spijs
Wijnproeverij
Locaties

 

 

Laatste nieuws

Kaas en wijnproeverij Rotterdam

21 November 2019! Kaas en wijnproeverij van het Wijninstituut en Rien van der Meulen (Weinakademiker). Rien vertelt u van alles over de combinaties van kaas en wijn. Zin en onzin over kaas. Wat zijn goede en wat zijn slechte kaas en wijncombinaties?

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 13 en 14 November 2019, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij, 14de November is al weer bijna vol!

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Het Wijninstituut verzorgt 10 Okt. 2019 wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Georgische ambassade in Den Haag.

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer