tequila en mezcal Rien proeverij

Tequila en Mezcalproeverij 

"Crazy stuff!"

We kennen de shotjes tequila waarvan je vroeger wellicht iets teveel van hebt gedronken...Maar er is zoeveel meer te beleven met en te vertellen over dit spannende drankje uit Mexico gemaakt van blauwe agave.

Tequila en mezcal zijn de laatste jaren een stuk populairder geworden. Zo zit Brad Pitt in de rose, maar George Clooney doet het met mezcal!  Maar het drankje heeft al een lange geschiedenis, waardoor er veel verschillende stijlen zijn ontstaan en er dus ook veel verschillende smaken te ontdekken zijn. Van puur en helder tot houtgerijpt en op vatsterkte, er valt dus van alles te proeven!

Een proeverij voor de echte avonturier die toe is aan eens wat anders (een ander smaakje). We beginnen met een shot maar na een korte inleiding gaan we al snel het serieuze spul proeven. Salud!

WAAR?

Rien en Cs verzorgen de Tequila en Mezscalproeverij of -workshop bij je thuis of je bedrijf op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Klik hier voor een kosten overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina 

Wil je een andere proeverij?

Laatste nieuws

Corona proeverijen

Halve lockdown, hele lockdown, alles weer even open. Het is lastig een leuke activiteit te plannen. Wij bieden daarom nu ONLINE PROEVERIJEN aan! Ook kun je in zeer klein gezelschap nog steeds een hele leuke PRIVATE TASTINGS aanvragen.

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Deze proeverijen zijn opgeschort tot we weer na de Covid-19 aan de slag kunnen. Het Wijninstituut verzorgt naar verwachting xx, wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Geo

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer