tequila en mezcal Rien proeverij

Tequila en Mezcalproeverij 

"Crazy stuff!"

We kennen de shotjes tequila waarvan je vroeger wellicht iets teveel van hebt gedronken...Maar er is zoeveel meer te beleven met en te vertellen over dit spannende drankje uit Mexico gemaakt van blauwe agave.

Tequila en mezcal zijn de laatste jaren een stuk populairder geworden. Zo zit Brad Pitt in de rose, maar George Clooney doet het met mezcal!  Maar het drankje heeft al een lange geschiedenis, waardoor er veel verschillende stijlen zijn ontstaan en er dus ook veel verschillende smaken te ontdekken zijn. Van puur en helder tot houtgerijpt en op vatsterkte, er valt dus van alles te proeven!

Een proeverij voor de echte avonturier die toe is aan eens wat anders (een ander smaakje). We beginnen met een shot maar na een korte inleiding gaan we al snel het serieuze spul proeven. Salud!

WAAR?

Rien en Cs verzorgen de Tequila en Mezscalproeverij of -workshop bij je thuis of je bedrijf op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

KOSTEN

Klik hier voor een kosten overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina 

Wil je een andere proeverij?

Laatste nieuws

Nieuw Koffieproeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Koffieproeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Koffie specialisten, Ief en Ido, die hun eigen koffie branderij hebben vertellen jullie alle ins en outs van Koffie.

Lees meer

Wijn-spijs cursus!

Start 8 Juni 2023! Rien geeft wijn spijs cursus in samenwerking met het Wijninstituut. Een leerzame en nuttige wijnspijs cursus waardoor je op een heel ander niveau naar wijn en eten gaat kijken. Nog leuk ook! Je bent hierna veel wijzer met wijn-spijs.

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 25 Mei 2023, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij!

Lees meer

Nieuw Oude wijnproeverij!

Richard van Leest, onze specialist Oude wijnen en oprichter van Corks & Caps, vertelt je van alles over oude wijnen, hoe deze gedronken moeten worden, maar ook hoe je ze het beste kunt openen, hoe je wijnen moet bewaren, wat goede jaren zijn en veel meer!

Lees meer