teams and tasting

Corona proeverijen

Ook in deze corona tijden is er behoefte om gezellige en leuke activiteiten met elkaar te blijven doen. Helaas moet dat nu wel op afstand van elkaar. Toch hoeft dat er niet minder gezellig om te zijn, sterker nog, met een digitale proeverij heb je de voordelen van met elkaar samen zijn en toch ook even lekker prive je ding te kunnen doen!

Daarnaast hebben we voor kleine intieme gezelschappen nog steeds Live proeverijen. Up close *vanaf 1,5 m en personal. Super gezellig, veel aandacht en nog leerzamer.

Waar?

Rien en Cs verzorgen de wijnproeverij of wijnworkshop bij je thuis of bij je bedrijf of online (in heel Nederland).

Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Laatste nieuws

Corona proeverijen

Halve lockdown, hele lockdown, alles weer even open. Het is lastig een leuke activiteit te plannen. Wij bieden daarom nu ONLINE PROEVERIJEN aan! Ook kun je in zeer klein gezelschap nog steeds een hele leuke PRIVATE TASTINGS aanvragen.

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Deze proeverijen zijn opgeschort tot we weer na de Covid-19 aan de slag kunnen. Het Wijninstituut verzorgt naar verwachting xx, wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Geo

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer