Bierproeverij Rien Proeverijen en Advies

Bierproeverij

"Dorst opwekkend!"

De speciaalbieren zijn al decennia lang enorm populair.  Waren het vroeger vooral de Belgische speciaalbieren die imponeerden, nu doen de Nederlandse speciaalbieren zeker niet onder voor de zuiderbieren. En dan hebben we het nog niet eens over al die geweldige bieren en pilseners uit Duitsland, Tsjechië, Groot Brittanië, Frankrijk en de rest van de wereld. Genoeg om te kiezen dus.

Tijdens deze bierproeverij krijgen uw smaakpapillen een indruk van de enorme smaak verscheidenheid van bier.

Wil je liever een Nederlandse speciaalbierproeverij, of een trappisten bierproeverij? Dat kan ook! Je kunt zelfs een bierproeverij met alleen Rotterdamse bieren doen.

Kies hier je bierproeverij:

 

We gaan tijdens de bierproeverij in op onderwerpen zoals:

  • Biertypes. Welke zijn er en wat zijn hun typische smaakkenmerken?
  • Het maken van bier
  • Hop en graan
  • Wat is kwaliteit in een bier?
  • Kun je bieren bewaren?
  • en veel meer. 

Om een en ander te structureren gebruiken we tijdens de bierproeverij een "geur- en smaakwijzer" en een proefformulier om notities te maken zodat de bieren duidelijk kunnen worden beschreven. Misschien herken je hierdoor later zelfs een bier.

Kwaliteit voorop: De proeverijen van Rien Proeverijen en Advies worden verzorgt onder het motto: “proeven is leuk, lekker en leerzaam.” Daarnaast werken wij met bieren van hoge kwaliteit en deskundig en enthousiast personeel, om voor de gasten een plezierig en memorabel evenement neer te zetten.

Praktische info: Verder hanteren wij een simpele formule; u regelt het gezelschap en de locatie, wij regelen nagenoeg de rest. Dus geen zorgen of omkijken naar!

Waar?

Rien en Cs verzorgen de bierproeverij of bierworkshop bij jouw thuis of bij je  bedrijf in heel Nederland.
Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wil je een andere proeverij?


Mocht u een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

Laatste nieuws

Drieluik Cursus Bourgogne

Ben je liefhebber van klassieke en goede wijnen en wil je nu eens verdieping zoeken in de Bourgogne? Dan is dit de geschikte cursus. Karel de Graaf, Neerlands kleurrijke Bourgogne Specialist en wijnboer aldaar, vertelt je in drie avonden op geheel eigen w

Lees meer

Wat waren de 3 meest populaire proeverijen van 2018?

We hebben ze even op een rijtje gezet. De meest populaire proeverijen van 2018 waren: Op nummer 3: de Bierproeverij Op nummer 2: de Kaas (en wijn) proeverij Op nummer 1: de Gin en Tonic proeverij !!

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer

Oester en wijnproeverij

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 14 November 2019, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn.

Lees meer