Bibimbapworkshop

Bibimbapworkshop

"traditioneel Koreaans koken"

Natuurlijk ken je het sushi maken al. De Koreanen hebben de kimbap als variant op de maki-sushi. Bibimbap gaat weer wat verder. Dit is een Koreaans gerecht van rijst met diverse soorten groente, vlees en ei, met de typische bijgerechten kimchi en andere banchan geserveerd.

De Koreaanse keuken is wat pittiger dan de Japanse keuken en heeft haar geheel eigen smaakstijl. Deze Bibimbap workshop is de perfecte kennismaking met de Koreaanse keuken. Lekker en fun om te doen!

Wij kunnen bij de workshop natuurlijk ook de Koreaanse groene thee, traditionele soju (licht Koreaans gedistilleerd) of echt Koreaans bier serveren. Vraag om een passende offerte.

De Bibimbapworkshops worden gegeven door Kim Ae Ran, a.k.a Suzanne en, of door Kim Tae Ryong a.k.a. Rien. Zowel Suzanne als Rien zijn Koreaans geboren maar in het Nederlandse opgegroeid. Beiden zijn liefhebbers van de Koraanse keuken en hebben al jaren (Koreaanse) catering verzorgd.

Waar?

Rien en Cs verzorgen de proeverij of workshop bij u thuis of bij uw bedrijf in heel Nederland.
Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Kosten

Klik hier voor een kosten overzicht

Contact

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Wilt u een andere proeverij?


Mocht u een ander thema willen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Terug naar:

Laatste nieuws

Gin en Tonic proeverij

Nieuw! Een lekkere, vrolijke en actieve Gin & Tonic Proeverij. Tijdens deze proeverij vertellen wij u graag over de geschiedenis van de Gin en het productieproces en zo meer, maar vooral laten we u verschillende stijlen Gin en Tonic maken en proeven.

Lees meer

Nieuwe Website

Rien Proeverijen en Advies heeft een nieuwe website! gemakkelijker, sneller en overzichtelijker, zodat u de leukste, lekkerste of meest leerzame proeverij gemakkelijk kunt vinden en bestellen!

Lees meer

Nieuw Bibimbap workshop

Uniek in Nederland! Boek in April een Bibimbap Workshop en ontvang 15% Korting!

Lees meer

Oester en wijnproeverij

Het Wijninstituut organiseert samen met de Oestercompagnie op donderdag 2 November 2017 een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn.

Lees meer