tequila en mezcal Rien proeverij

Tequila en Mezcalproeverij 

"Crazy stuff!"

We kennen de shotjes tequila waarvan je vroeger wellicht iets teveel van hebt gedronken...Maar er is zoeveel meer te beleven met en te vertellen over dit spannende drankje uit Mexico gemaakt van blauwe agave.

Tequila en mezcal zijn de laatste jaren een stuk populairder geworden. Zo zit Brad Pitt in de rose, maar George Clooney doet het met mezcal!  Maar het drankje heeft al een lange geschiedenis, waardoor er veel verschillende stijlen zijn ontstaan en er dus ook veel verschillende smaken te ontdekken zijn. Van puur en helder tot houtgerijpt en op vatsterkte, er valt dus van alles te proeven!

Een proeverij voor de echte avonturier die toe is aan eens wat anders (een ander smaakje). We beginnen met een shot maar na een korte inleiding gaan we al snel het serieuze spul proeven. Salud!

WAAR?

Rien en Cs verzorgen de Tequila en Mezscalproeverij of -workshop bij je thuis of je bedrijf op locatie in heel Nederland. Vaste locaties zijn ook mogelijk: Locaties

Klik hier voor een kosten overzicht

CONTACT

Info en reserveringen: rien@proeverij.com
of bel Rien van der Meulen: 06-41017981
of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina 

Zoek hier een andere proeverij:

Laatste nieuws

Kaas en wijnproeverij Rotterdam

21 November 2019! Kaas en wijnproeverij van het Wijninstituut en Rien van der Meulen (Weinakademiker). Rien vertelt u van alles over de combinaties van kaas en wijn. Zin en onzin over kaas. Wat zijn goede en wat zijn slechte kaas en wijncombinaties?

Lees meer

Oester en wijnproeverij Rotterdam

Het Wijninstituut organiseert ook dit jaar weer, op 13 en 14 November 2019, samen met de Oestercompagnie een heerlijke avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn. Wees er snel bij, 14de November is al weer bijna vol!

Lees meer

Masterclass: Proef Georgië!

Het Wijninstituut verzorgt 10 Okt. 2019 wederom met wijndocent en Georgische wijnen liefhebber Rien van der Meulen WA, de unieke workshop "Proef Georgië!", in de Georgische ambassade in Den Haag.

Lees meer

Nieuw Chocolade Proeverij!

Vanaf heden kunt u ook een Chocolade proeverij boeken bij Rien Proeverijen en Advies. Onze Chocolade specialist Marika van Santvoort vertelt u alles over Chocolade en cacao.

Lees meer